112

Vrouw overleden na steekincident in Den Bosch

In Den Bosch is een 20-jarige vrouw overleden na een steekincident. Bij het incident, dat gisteren rond 19.30 uur in een huis aan de Slagendreef plaatsvond, is ook een hond zwaargewond geraakt. Een 21-jarige vrouw uit Den Bosch is aangehouden. De hulpdiensten waren niet op tijd aanwezig om de vrouw te redden. Er werd eerste hulp verleend, maar dat mocht niet baten, ze overleed in het huis van de buren. De hond is naar een dierenziekenhuis in Waalwijk gebracht.

De politie heeft een 21-jarige vrouw aangehouden als verdachte. Het zou gaan om de halfzus van het slachtoffer. De vrouw zou de steekpartij via haar Instagram pagina live hebben gestreamd.

Steekpartij
Rond 19.30 uur zaterdagavond kreeg de politie een melding binnen van een steekpartij in een woning aan de Slagendreef in Den Bosch. De politie trof het zwaargewonde slachtoffer aan in de woning van de buren. De vrouw zou het huis waarin de steekpartij plaats vond zijn uit gevlucht en klopte vervolgens bij de buren aan voor hulp. Hulpdiensten hebben direct medische hulp verleend. Hierbij werd ook een traumahelikopter opgeroepen. Desondanks overleed het slachtoffer ter plaatse aan haar verwondingen.
De politie heeft een 21-jarige vrouw aangehouden als verdachte. De vrouw is ingesloten op het politiebureau voor verder onderzoek. De forensische specialisten zijn in de woning bezig met uitgebreid sporenonderzoek.

Reacties

Cookieinstellingen