112

Dode en zwaargewonde bij ernstig ongeluk Kerkdijk Nuland

Op de Kerkdijk in Nuland is zondagmiddag een dodelijk ongeluk gebeurd. Een auto met twee inzittenden, een man en een vrouw, raakte van de weg en knalde met behoorlijke snelheid tegen een boom. De bijrijder is om het leven gekomen, de bestuurder raakte zwaargewond.

Volgens een omstander raakte de auto aan de linkerkant van de weg en bij het corrigeren raakte de auto in de slip waarna de auto hard tegen een boom knalde, ging rondspinnen en tegen een tweede boom tot stilstand gekomen. Volgens de politie zijn er geen andere voertuigen bij het ongeluk betrokken.

Omdat meteen duidelijk was dat het om een ernstige situatie ging, werd de traumahelikopter opgeroepen. Hulpverleners hebben de twee inzittenden uit de auto gehaald. De zwaargewonde bestuurder is naar het ziekenhuis in Nijmegen gebracht. De overleden persoon is geborgen.

Hulp mocht voor de bijrijder niet meer baten, die overleed ter plekke aan verwondingen. De bestuurder is met ernstige verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

De Kerkdijk is daarvoor tijdelijk volledig afgesloten. De politie is nu brokstukken aan het ruimen in het weiland. Het sporenonderzoek is afgerond.

Bron: Brabants Dagblad

Reacties

gallery
79094
Dode en zwaargewonde bij ernstig ongeluk Kerkdijk Nuland
Op de Kerkdijk in Nuland is zondagmiddag een dodelijk ongeluk gebeurd. Een auto met twee inzittenden,
https://den-bosch.nieuws.nl/112/79094/dode-en-zwaargewonde-ernstig-ongeluk-kerkdijk-nuland/
2018-03-11T17:48:40+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/156/2018/03/11174518/Nuland-4.jpg
112, Nieuws