112

Taxichauffeur mogelijk mishandeld in Den Bosch

Een taxichauffeur is in de nacht van zaterdag op zondag gewond geraakt. Vermoedelijk is de chauffeur mishandeld door twee klanten, al kon de politie dat nog niet bevestigen.

Rond tien voor een in de nacht spoedde diverse politie eenheden en een ambulance zich naar de Treurenburg in Den Bosch. Op de weg tussen Den Bosch en Hedel zou een taxichauffeur volgens een andere taxichauffeur mishandeld zijn, en gewond zijn geraakt aan zijn hoofd. De taxichauffeur werd in een ambulance aan zijn verwondingen behandeld.

Na de mishandeling zouden de twee klanten er vandoor zijn gegaan. De politie hield niet veel later twee personen staande op de brug over de Maas. Of deze personen door de politie ook aangehouden zijn en meegenomen zijn is niet bekend.

Bij de mishandeling zou ook de taxi schade hebben opgelopen. Na het incident kwamen verschillende andere taxi`s ook naar de plaats waar het voorval zich voor deed.

Op dit moment is nog niet meer informatie bekend wat er nu precies voorgevallen zou zijn. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Reacties