112

Febo op Woonboulevard Den Bosch volledig uitgebrand, mogelijk opzet

DEN BOSCH – In de nacht van zaterdag op zondag is de Febo op de Woonboulevard in Den Bosch volledig uitgebrand. Het nog nieuwe pand kan als verloren worden beschouwd.

Brandweerlieden roken benzinelucht in de buurt van de brandhaard. En de politie sprak in de ochtenduren van een plaats delict. Beveiligers zagen enkele minuten voordat de brand uitbrak een scooter met twee personen erop er vandoor gaan. Mogelijk dat camerabeelden de politie aan meer informatie kunnen helpen.

De eerste melding van de brand aan de Goudsmidstraat kwam in de nacht van zaterdag op zondag rond 03.45 uur. Bij aankomst kon de brandweer weinig meer doen. Ze hebben het pand gecontroleerd laten afbranden. Medewerkers van Enexis waren ter plekke om de gasleiding af te sluiten. Brandweerlieden waren tegen zeven uur ’s morgens nog bezig met nablussen.

De snackbarketen opende vorige jaar op de Woonboulevard een pand van 165 vierkante meter met een met glas omringd terras van 125 vierkante meter. De zaak van de krokettenspecialist kwam op het nieuwe stuk, het retailpark met onder meer BCC en Rofra I Home.

Bron: Brabants Dagblad / Bart Meester (FPMB)


  • Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met onze gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan!
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen