112

Grote partij hooibalen in brand langs A2

De brandweer van Den Bosch heeft afgelopen nacht de handen vol gehad aan het blussen van een grote partij hooibalen langs de oprit van de A2 ter hoogte van de Hoge Poeldonk/ N279 bij Den Bosch.

Een partij van tussen de 20 en 25 hooibalen stond bij aankomst van de brandweer volledig in brand. De brandweer zette een blusvoertuig en een waterwagen in bij het blussen van de brandende hooibalen.

Tot in de ochtend was de brandweer bezig om de brand onder controle te krijgen. Rijkswaterstaat zette de oprit van de A2 gedeeltelijk af, zodat de brandweer veilig hun werk kon doen. De brand zorgde voor veel rookontwikkeling die over Den Bosch trok en voor flink wat stankoverlast.

De melding van de brand kwam rond kwart voor drie binnen bij de brandweer. Kort daarvoor stond er ook al een hooibaal in brand Aan de Pettelaarse Schans in Den Bosch. Ook op deze locatie lag een grote partij hooibalen, maar hier bleef het bij een hooibaal.

Of er verband is tussen de beide branden is niet bekend, wel is het allerminst verdacht dat beide branden kort na elkaar plaats vonden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen