112

Politie geeft 3 foto’s vrij van relschoppers FC Den Bosch – Go Ahead Eagles

Foto: Politie

Den Bosch – Woensdagavond 22 mei ontstonden na de voetbalwedstrijd tussen FC Den Bosch en Go Ahead Eagles rellen bij het stadion. Een grote groep supporters van FC Den Bosch keerde zich met grof geweld tegen de politie. De politie heeft een flink deel van hen duidelijk in beeld. De meesten hebben zich na eerdere oproepen gemeld, maar de politie is nog op zoek naar de identiteit van enkele anderen. Vandaag heeft de politie volledig herkenbare afbeeldingen geplaatst van een drietal verdachten die op 2 augustus werden opgeroepen om zich te melden.

Herkenbaar

In overleg met de officier van justitie toonden de politie de afgelopen maanden beelden van de relschoppers met onherkenbaar gemaakte gezichten. Inmiddels hebben 15 van hen gehoor gegeven aan onze oproep en hebben zich gemeld, persoonlijk of via hun advocaat. Op 2 augustus heeft de politie aanvullend nog nieuwe foto’s geplaatst van 4 nieuwe verdachten. Deze verdachten hebben ze toen onherkenbaar in beeld gebracht met de omroep om zich te melden. Een van deze verdachten heeft zich inmiddels gemeld. Helaas hebben de overige 3 dit niet gedaan en gaat de politie nu over tot het plaatsen van volledig herkenbare afbeeldingen. Daarom nogmaals de vraag; wie zijn de mannen waar naar de politie op zoek is in verband met deze ernstige geweldpleging?

Deel info

De politie doet ook een beroep op eventuele getuigen die misschien één of meerdere verdachten herkennen. Deel je informatie met de recherche in Den Bosch via 0900-8844 of eventueel anoniem via de M-lijn, 0800-7000.

Bron: Politie

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen