112

Auto raakt van de weg en rijdt leegstaand kantoorpand binnen in Den Bosch

Den Bosch – Een 36-jarige vrouw uit Den Bosch is in het ziekenhuis beland nadat ze met een auto een bedrijfspand aan de Rietveldenweg binnenreed. De politie doet verder onderzoek naar de zaak.

De vrouw reed op donderdag 15 augustus rond 23.40 uur met een auto bij een pand naar binnen. Daarbij ontstond grote schade. De vrouw is voor behandeling aan haar verwondingen naar het ziekenhuis overgebracht. Ze moest ook een blaas- en speekseltest afleggen en er is bloed bij haar afgenomen. Ze kon zich van het ongeval niks herinneren verklaarde ze. De auto waarin de verdachte reed is voor onderzoek in beslag genomen. In de auto vonden agenten een cilinder met lachgas aan, ook deze is in beslag genomen.

Recalcitrant

In het ziekenhuis is ook nog een 47-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden. Hij gedroeg zich recalcitrant tegen agenten en wilde zich met het onderzoek bemoeien. Hij kon zich niet legitimeren en gaf een valse naam op. Daarop is de man aangehouden. Daarbij bleek hij ook nog een zakje bij zich te hebben met daarin mogelijk drugs. Hij is ingesloten.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen