112

Auto rijdt tegen lichtmast en slaat over de kop op N65

Bij een eenzijdig ongeval op de rijksweg N65 tussen Vught en Helvoirt is in de nacht van zondag op maandag een persoon gewond geraakt. Het ongeval gebeurde rond de klok van vier uur in de nacht.

De automobilist die met zijn voertuig vanuit de richting van Helvoirt kwam raakte ter hoogte van de Sparendaalseweg bij Vught door nog onbekende oorzaak van de weg en kwam in de middenberm te recht, daar ramde de auto diverse struiken en een lichtmast. Het voertuig kwam uiteindelijk op zijn kop tot stilstand. Door het ongeval met de lichtmast viel over een groet gedeelte op de N65 tussen Vught en Helvoirt de straatverlichting uit. De bestuurder van het voertuig is per ambulance met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis in Den Bosch. Een bergingsbedrijf heeft het voertuig afgevoerd. De oorzaak van het ongeval is niet bekend.

Door het ongeval was een gedeelte van de weg tijdelijk afgesloten voor het verkeer. De verlichting zal na de ochtendspits herstelt worden.


  • Wil jij afvallen en fitter worden? Doe dan mee met Fit Challenge De Langstraat! KLIK HIER voor meer informatie en om je in te schrijven!
  • Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met onze gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan!
Cookieinstellingen