112

Auto brandt uit na ongeval in Empel

Een auto is maandagmiddag uitgebrand na een ongeval in Empel. Dit gebeurde rond drie uur in de middag op de kruising Hustenweg – N625 met de Empelsehoefweg in Empel.

Een personenauto moest plotseling remmen toen een Mercedes Vito busje voor hem plotseling vol op de rem ging staan en midden op de weg stopte. De automobilist die achter het bus reed kon tijdig stoppen, maar de auto die daar achter reed, kon dit niet meer en botste met volle vaart achter op de personenauto. De Mercedes Vito bus ging er na het ongeval van door. Het is niet bekend of de bestuurder van dit busje iets van het ongeval heeft gemerkt. De auto die achter op de personenauto botste kwam er met niet al te veel schade van af. Het andere voertuig had minder geluk en vloog na het ongeval plotseling in brand en brandde geheel uit. De brandweer van Rosmalen wist de brand snel te blussen maar kon niet voorkomen dat de auto geheel verloren ging.

De automobilist van het voertuig wat uit brandde liep bij het ongeval lichte verwondingen op. De politie is opzoek naar getuige die mogelijk getuige zijn geweest van de plotselinge rem-actie van de Mercedes Vito bus.

Een bergingsbedrijf heeft het uitgebrande voertuig afgevoerd. De politie heeft het ongeval in onderzoek. De bestuurder van de achterste auto bleef bij het ongeval ongedeerd.

Tekst: FPMB

Cookieinstellingen