Bram haalt finale The voice of Holland net niet

Foto: RTL

Het avontuur in The voice of Holland zit er op voor Bram Sangster. Op de valreep moest hij het programma verlaten. “Ik houd er wel een positief gevoel aan over.”

Sangster zat in het ijzersterke team van coach Anouk. “Ik heb voor haar gekozen omdat ik het idee had dat zij mij het meeste kon leren. Ze gaf ook altijd heel mooi commentaar na mijn optredens. In het echt was het tijdens de knock-outs nog spannender dan je op televisie kon zien. Anouk had ons (Dani, Bram en Lucas) echt graag alle drie meegenomen naar de live-shows. Je kon echt zien dat ze het een hele moeilijke keuze vond. Ik houd er dan ook wel een positief gevoel aan over.”

Doorgaan

Zijn deelname aan het programma was de eerste keer dat de Bosschenaar zijn stem aan het publiek heeft laten horen. “Ik ben nu niet van plan om er al mee te stoppen. Ik ga wel mijn studie gewoon afmaken, maar ik hoop hier ook mee door te kunnen gaan. Ik vind het gewoon heel leuk om iets met muziek te kunnen doen. The voice of Holland was heel erg buiten mijn comfortzone, maar mensen hebben me nu wel kunnen zien. Nu ga ik een stap terug doen. Zingen op bijvoorbeeld bruiloften en misschien in een band. Ik heb in alle opzichten veel van mijn avontuur geleerd en ik vind het gaaf dat dit gelukt is.”

Winnaar

Wie de winnaar wordt van The voice, vindt hij moeilijk te voorspellen. “Ik ben vooral heel erg fan van Dani, maar ook Dim is heel goed. Met Dani kon ik het ook erg goed vinden. Hoewel ik helemaal niet had verwacht dat ik de liveshows zou halen, bedacht ik me wel hoe leuk het zou zijn om daar samen met Dani in te staan. Het is jammer dat dat nu niet zo is, maar ik vond het al heel leuk dat ik drie keer heb mogen optreden.”

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan

Reacties

Cookieinstellingen