‘Zin op Zondag’ met Babs Gons en Robbert Welagen

Foto: Huis73

In de literaire talkshow ‘Zin op Zondag’ van zondag 17 oktober, zijn Babs Gons en Robbert Welagen te gast. Beide auteurs hebben onlangs een boek uitgebracht. Ze worden aan de tand gevoeld door interviewster Marja Käss.

In de talkshow ontvangt presentator Marja Käss maandelijks bekende en onbekende auteurs en gaat met hen en het publiek in gesprek. Het is een verdieping van de kennismaking met bekende schrijvers en brengt ook verrassende ontmoetingen met nieuwe talenten. De middagen worden daarnaast muzikaal omlijst door afwisselende musici.

Babs Gons

Babs Gons is zowel schrijver als performer, host en docent en ze is de stuwende kracht achter een flink aantal spoken word-initiatieven. Ze staat met haar werk op festivals, literaire programma’s, in musea, debatcentra en bibliotheken en draagt voor op radio en televisie. Babs presenteert daarnaast verschillende programma’s waaronder de NK Poetry Slam en de Kindernacht van de Poëzie. Sinds 2017 is ze gastvrouw van de muzikaal-literaire show Babs’ Woordsalon. Recent bracht ze haar debuutbundel ‘Doe het toch maar’ uit.

Robbert Welagen

Robbert Welagen is een Nederlandse schrijver van negen romans en korte verhalen. In 2006 debuteerde hij met ‘Lipari’ waarvoor hij de Selexyz Debuutprijs kreeg. In mei 2021 verscheen zijn nieuwe roman ‘Raam, sleutel’. Het boek is  een intrigerend literair spel, over aantrekkingskracht en schuldgevoel, over rouw, leven en literatuur.

Informatie

Zin op Zondag begint om 15 uur in Huis73 aan de Hinthamerstraat 72-74. Kaarten kosten 12,50 euro en kunnen besteld worden via de website.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan

Reacties

Cookieinstellingen