Opwèrmer Kwek: ode aan zestig jaar Kwekfestijn

Foto:

Op vrijdag 19 november komen alle winners van zestig jaar Kwèkfestijn voorbij tijdens de ‘Opwèrmer Kwek 2021’.  Een avondvullende muziekmedley als ode aan zestig jaar Kwèkfestijn.

Het Oeteldonkse Kwèkfestijn beleeft op zaterdag 20 november een gloednieuwe editie. De avond daarvoor staat in het teken van un èchte Oeteldonkse prom ‘Opwèrmer Kwek 2021’. Tijdens deze avondvullende muziekmedley komen alle winners van de afgelopen 60 jaar Kwekfestijn voorbij en maken vele solisten van toen hun opwachting.

Repetities

Onlangs zijn de repetities voor het muziekspektakel gestart. Onder leiding van dirigent David Romanello repeteert het Groot Oeteldonks Blaosorkest met combo, strijkers en solisten voor een ode aan de winnaars uit 60 jaar Kwèk-geschiedenis. Van ‘Ho Stop!’ tot ‘M’nne Hemel op aarde’ en van ‘Zo mooi’ tot ‘Unnen Oetel-serenade’. De avond is de perfecte opwarmer naar het Kwèkfestijn 2021 dat een dag later plaatsvindt.

Informatie

De organisatie van ‘Opwèrmer Kwèk’ is in handen van Hoftheater der Amadeiro’s in samenwerking met De Blauwen Aovaond Commissie en de Vruugkwekkers.  De opwèrmer begint om 20 uur in de tent op de Parade. Kaarten voor de muzikale avond kosten €19,95 en zijn vanaf nu te koop op de website van Theater aan de Parade.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan

Reacties

Cookieinstellingen