Comedy Vibe terug op de planken in Perron-3

Foto: Comedy Vibe

Het heeft even geduurd, maar er kan weer een avond lang gelachen worden in Perron-3 met Comedy Vibe. Zaterdag 16 april staan er maar liefst vier comedians op de planken: Jeffrey Spalburg, Arie Koomen, Nabil, Vincent Geers.

De stand-up comedians maken gebruik van hun talent om de actualiteit, persoonlijke observaties én het publiek ter plekke te verwerken in hun show. Dankzij het interactieve element is iedere avond verrassend en uniek. En na de show is het nog niet direct tijd om naar huis te gaan. Tijdens een kleine afterparty kan er onder andere gedanst worden op de muziek van de DJ. Onder het genot van een lekker hapje en een drankje en een gezellig samenzijn met anderen.

Comedy nights

Het idee van Comedy Vibe komt van Roger Vrede. Tijdens een show van Eddy Murphy raakte hij gefascineerd door stand-up comedyshows. Hij kwam op het idee om zelf comedy nights te gaan organiseren en zo ontstond Comedy Vibe. Nu organiseert hij comedy nights in Eindhoven, Amsterdam en Rosmalen met de leukste comedians van binnen- en buitenland. Het doel van Comedy Vibe? Een avond waarin man en vrouw, jong en oud bij elkaar komt en een fantastische avond beleven. Want lachen is niet alleen gezond, maar verbindt ook.

Praktisch

Comedy Vibe begint zaterdag 16 april om 20.30 in de theaterzaal van Perron-3. Kaarten kosten 18 euro en kunnen gekocht worden aan de kassa, via de website of telefonisch via 073-8507550.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen