Showcase van bandjes en open repetitie dameskoor

Foto:

De komende periode heeft Musicare enkele leuke activiteiten. Zo laten enkele bandjes van de muziekschool hun zelfgeschreven nummers horen en is er een open repetitie van Koor Don Bleu.

Woensdag 30 maart is er vanaf 16.30 uur een Musicare band showcase in de foyer van Theater de Speeldoos. De bandjes Power Star Team en The Party Crashers hebben het afgelopen half jaar het kweekvijver traject gevolgd. Hierbij werden ze begeleid bij het vormen van een band en het schrijven van hun eigen nummers. Tijdens de showcase presenteren zij deze nummers voor de allereerste keer. Ollie’s Angels en De Drie Musketiers hebben het kweekvijver traject al wat langer geleden voltooid. Ze zijn hierna doorgegaan als band en volgen bandcoaching bij Michel Nienhuis. Tijdens de showcase laten ze hun nieuwste werk horen. De showcase is gratis te bezoeken.

Koor Don Bleu

Op donderdag 7 april is er een open repetitie van Koor Don Bleu. Dit vrouwenkoor zingt onder andere pop, grappige canons en meerstemmig. Wil je ook zingen in een groep vol gezellige dames? Kom dan meezingen tijdens de open repetitie van 19.30 tot 20.30 uur in lokaal 9 in Theater de Speeldoos. Ervaring en noten lezen is niet nodig, enthousiasme wel. Aanmelden is fijn en kan via de mail.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan

Reacties

Cookieinstellingen