Britney Spears inspiratiebron voor theatervoorstelling

Foto: Mensen zeggen dingen

Het spoken word platform ‘Mensen zeggen dingen’, speelt tijdens Theaterfestival Boulevard de voorstelling ‘My Loneliness, is Killing Me’. Een programma over eenzaamheid, zelfbeschikking, ophemeling en aftakeling aan de hand van popicoon Britney Spears.

‘My Loneliness, is Killing Me’ is een programma met spoken word, filosofische gesprekken en een Britney Band. Er zijn performances over niet meer een girl zijn en misschien wel nooit een woman zijn. Ook over hoe eenzaam het is om van iedereen te zijn en tegelijkertijd nooit helemaal van jezelf.

Britney-generatie

Het programma is ontstaan omdat de makers houvast zochten in de tijd waarin ze leven. hoe zit het met onze privacy, zijn wij de eerste generaties die los komen van het fysieke en veranderen in online producten? Van wie zijn we nog, als alles wat we eten, drinken en zien op tv is voorgekauwd en wij ondertussen ook zelf worden doorverkocht als bijproduct? De Britney-generatie is de eerste die bewust te maken heeft met een online werkelijkheid, maar ook worstelt met allerlei andere hedendaagse kwesties. Kwesties als de patriarchale samenleving, de maakbaarheid van het leven en post-pandemische eenzaamheid.

Praktisch

Het programma is te zien op donderdag 4 augustus in de grote theatertent op de Parade. Aanvang is 20.30 uur. Kaarten kosten 17 euro voor volwassen en 10 euro voor jongeren tot en met achttien jaar. Er zijn ook voordelige combi-tickets beschikbaar waarbij je twee voorstellingen met korting bezoekt. Tickets kunnen besteld worden via de website.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen