De Bossche Komeedie gaat niet door

Foto: De Bossche Komeedie

Perron-3 en De Bossche Komeedie hebben besloten om de voorstellingen van ‘Blijve Lache’ te verplaatsen naar volgend jaar. Bezoekers die een kaartje hebben gekocht, zullen geïnformeerd worden.

Na de aangescherpte maatregelen van de RIVM werd vorige week besloten om de voorstellingen te annuleren. Later kwam burgemeester Jack Mikkers met een ontheffing voor onder andere Perron-3 en zou de show toch door kunnen gaan. Voor De Bossche Komeedie en Perron-3 is het technisch en organisatorisch echter niet mogelijk om de voorstellingen op deze korte termijn te hervatten. Ze zijn daarom verplaatst naar volgend jaar. Bezoekers die een kaartje hebben gekocht, worden nog geïnformeerd over de nieuwe data.

Blijve Lache

De Bossche Komeedie had al een aangepaste voorstelling gemaakt. Normaal gesproken staat de theatervereniging ieder jaar op de planken met een echt Bosch’ blijspel. Door de beperkingen van de coronamaatregelen, was dit sowieso al niet mogelijk. Toch wilde de vereniging haar bezoekers een gezellige komedie-avond bieden en besloot daarom de productie ‘Blijve Lache’ te maken. Een avond ongedwongen komisch theater met sketches en monologen waarin de lach, Den Bosch en het Bossche dialect centraal staan.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan

Reacties