Cabaret, muziek en theater in de Verkadefabriek

TG Graasland met 'Pffff'
Foto:

De Verkadefabriek heeft een afwisselend programma van donderdag 15 tot en met woensdag 21 oktober. Cabaret, muziek en theater komen aan bod.

Cabaret

Nabil staat op de planken met de try-out van ‘Absurd’. Het is zijn derde programma en hij vraagt zich af of de wereld gek is en hijzelf normaal of juist andersom. De voorstelling is te zien op zaterdag 17 (19.15 en 21.15 uur) en zondag 18 oktober (16.15 en 19.15 uur). Kaarten kosten 18 euro.

Muziek

Tijdens de Blue Room Sessions is er dit keer een optreden van het Martha Fields Trio. Martha Fields is een uit Texas afkomstige singer-songwriter, met roots in het Appalachengebied van Kentucky en West-Virginia. Haar optreden is te zien op dinsdag 20 oktober om 19.30 en 21.30 uur. Kaarten kosten 16,50 euro.

Theater

TG Graasland staat op het podium met de kindervoorstelling ‘Pfff’ (6+). Een absurdistisch verhaal over een oververhit dorpje dat sinds kort aan zee ligt. Het strand is nog nooit zo dicht bij geweest. Nu er geen winters meer bestaan, is het dubbel lang genieten in de zomer. De voorstelling vindt plaats op dinsdag 20 en woensdag 21 oktober om 15 uur. Kaarten kosten 9 euro voor volwassenen en 7,50 euro voor kinderen.

Info en kaarten bestellen kan via www.verkadefabriek.nl.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan

Reacties