‘The Shining’ terug op witte doek in Verkadefabriek

Foto:

Ondanks de verscherpte coronamaatregelen, zijn er nog enkele leuke voorstellingen te bezoeken in de Verkadefabriek. Een leuke cabaretvoorstelling, blue room sessions en een spannende filmspecial zijn komende week te bezoeken.

Filmspecial

Van donderdag 29 oktober tot en met zondag 1 november is de film ‘The Shining’ te zien. Deze horrorklassieker naar het bekende boek van Stephen King, beleeft dit jaar zijn veertigste verjaardag en is daarom even terug in de bioscoop. Op donderdag, vrijdag en zaterdag is de film te zien om 21.10 uur en op zondag om 16.00 uur. Kaarten kosten 11,50 euro.

Muziek

Tijdens de blue room sessions op dinsdag 3 november, staat Bai Kamara jr. op de planken. Deze uit Sierra Leone afkomstige artiest heeft een mix van soul, blues, jazz en funk waar zijn Afrikaanse roots doorheen klinken. Het optreden is om 19.30 en 21.30 uur. Kaarten kosten 16,50 euro.

Cabaret

Kiki Schippers speelt op woensdag 4 november de try-out van haar voorstelling ‘Meer’. In de afgelopen vijf jaar werd zij al vier keer genomineerd voor de Annie M.G. Schmidtprijs, die ze ook één keer won. Haar show is te zien om 19.00 en 21.00 uur. Kaarten kosten 18 euro.

Reserveren en info: www.verkadefabriek.nl

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen