Toegankelijkheidsprijs ook in 2021

Foto: Kees Vos Fotografie

Ook dit jaar reiken we in ’s-Hertogenbosch de Toegankelijkheidsprijs uit. Deze prijs gaat naar een organisatie en inwoner die zich enorm inzet voor toegankelijkheid voor mensen met een beperking. Vanaf 1 juni kan iedereen een maandlang helden uit gemeente ’s-Hertogenbosch aanmelden.

Samen zorgen dat iedereen kan meedoen
Wethouder Ufuk Kâhya (wethouder Welzijn): “We willen personen, organisaties en bedrijven stimuleren om de toegankelijkheid, bereikbaarheid en gebruiksvriendelijkheid voor mensen met een beperking goed te regelen. We willen een toegankelijke gemeente zijn waar iedereen welkom is en kan meedoen, zodat alle inwoners gelijke kansen hebben en zich geaccepteerd voelen. Op school, op straat, op het werk, in de zorg, in de sport, in hun vrije tijd of waar dan ook. Als gemeente hebben we hierin een taak, maar we kunnen het niet alleen. Samen kunnen we zorgen dat iedereen onbeperkt kan meedoen. Gelukkig gebeurt er al veel. Met de Toegankelijkheidsprijs willen we de helden die zich hiervoor inzetten laten zien en waarderen.”

Aanmelden
Kent u een persoon of organisatie die zich enorm inzet voor mensen met een beperking? Meld deze dan voor de Toegankelijkheidsprijs. Dit kan van 1 juni tot 30 juni 2021 via dit digitale aanmeldformulier.

 

Reacties