Informatiebijeenkomsten windmolens en zonneparken

Foto: Pixabay

Praat mee over windmolens en zonneparken in ‘s-Hertogenbosch! Tussen nu en 2050 wil de gemeente overstappen van fossiele energie, zoals aardgas en kolen, naar duurzaam opgewekte energie. De bekendste vormen hiervan zijn zonne- en windenergie.

De overgang naar duurzame energie is een grote stap. Alle ideeën over hoe de gemeente dit het beste kan doen zijn welkom! Wil je hier meer over weten of wil je meedenken? Kom dan naar één van de informatiebijeenkomsten! Meld je aan via: http://shbos.ch/2FsisNY

Locaties

  • 18 februari: Sociaal-Cultureel Centrum De Biechten, Vincent van Goghlaan 1, Den Bosch
  • 25 februari: Windkracht5, de Groote Wielen, Deltalaan 140, Rosmalen

Het programma is op beide bijeenkomsten hetzelfde. Denk met met de gemeente tijdens een van de informatiebijeenkomsten over de invulling van een Visie Energielandschap.

De avonden worden ingericht in de vorm van een ‘markt’. Op de ‘markt’ vindt u informatie over verschillende onderwerpen wordt gegeven. Dit zijn onderwerpen zoals: energietransitie, duurzame energie en natuur en de wijze waarop windturbines en zonnevelden in het landschap kunnen passen. De gemeente vraagt u om met ze mee te denken. Dit doen ze bijvoorbeeld door u in verschillende spelvormen voor de dilemma’s van de verschillende duurzame oplossingen te stellen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen