Zelfbouwkavels De Lanen in verkoop

Foto: Gemeente Den Bosch

Droomt u ervan om te wonen tussen lanen en parken, en zelf een huis te bouwen? Dat kan in De Lanen in Rosmalen! De gemeente verkoopt er 10 zelfbouwkavels. Inschrijven kan tot en met 30 september 12.00 uur. Op 12 september organiseert de gemeente een informatieavond. Als u graag een twee-onder-een-kapwoning bouwt en nog geen duobouwer hebt, is dit ook het moment waarop u een medebouwer kunt ontmoeten.

Wonen tussen lanen en parken

De Lanen maakt deel uit van de wijk de Groote Wielen in Rosmalen, gelegen in het oostelijk deel van gemeente ’s-Hertogenbosch. U woont er in het ‘Parkmilieu’, omringd door het Kanaalpark, de polder, de Groote Wielenplas en vlakbij het toekomstige centrum. De kavels liggen aan de markante groene Koornwaardlaan: een van de centrale lanen in het gebied. Meer over de omgeving leest u op LeveninDeLanen.nl en DeGrooteWielenonline.nl.

Vrijstaand of twee-onder-een-kap

De kavels aan de Koornwaardlaan zijn ruim opgezet met losse bebouwing, grote voortuinen en gevarieerde woningen met een dorps karakter. Zes kavels zijn voor realisatie van een vrijstaande woning. De overige vier voor twee-onder-een-kapwoningen.

Heeft u interesse in een twee-onder-een-kapwoning? Dan gaat u een samenwerking aan met een andere partij die het kavel naast u wil kopen. Het is een mooie kans om bijvoorbeeld samen met een kennis, vriend of familielid de ontwikkeling van jullie droomwoningen op te pakken! Hebt u nog geen duobouwer, dan kunt u uw eventuele medebouwer ontmoeten tijdens de informatiebijeenkomst op 12 september.

Alle kavels variëren in grootte van 315 tot 550 m2. Prijzen vanaf € 126.000,- exclusief BTW.

Duurzaam bouwen

De gemeente heeft een ambitieus doel: klimaatneutraal in 2050. Voor de gebouwde omgeving hebben we dat streven al in 2035. Daarom is het belangrijk dat kopers van bouwgrond een toekomstgerichte woning realiseren, in het bijzonder als het gaat om energie en duurzaamheid. Voor deze kavels geldt de ambitie ‘energieneutraal’. Om kopers te helpen deze ambitie te halen biedt de gemeente ondersteuning aan van een externe energiecoach.

Wilt u meer weten?

Kijk daarvoor op de pagina ‘bouwkavels De Lanen’. Inschrijven voor de loting kan tot en met 30 september 12.00 uur.

Bron: Gemeente Den Bosch

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen