Truck Tour Afvalstoffendienst op 29 september

Foto: Gemeente Den Bosch

Op zondag 29 september organiseert de Afvalstoffendienst van de gemeente ’s-Hertogenbosch weer een Truck Tour. Dit jaar nemen zij cliënten van Cello, locatie de Binckhorst uit Rosmalen mee. De Truck Tour start om 14.00 uur op het terrein van de Binckhorst en duurt zo’n 2 uur.

Route

In totaal rijden zo’n 50 vuilniswagens mee. Van zijladers, achterladers en kleppenwagens tot haakwagens en grote opleggers. 70 cliënten met een beperking rijden hierin mee. De route start op de Waterleidingstraat in Rosmalen. Via de snelweg rijden we Rosmalen in, afslag 48, en via de Molenstraat naar de Deken van Roestellaan. Via de Rodenborchweg naar de Bruistensingel, Aartshertogenlaan, Diezebrug, Julianaplein en Koningsweg naar de Vlijmenseweg. Richting de Zandzuigerstraat naar Orthen. Door de Maaspoort naar de Harendonkweg, Bruistensingel en via de snelweg A59 weer terug naar Rosmalen.

Startschot

Dit jaar is wethouder Jan Hoskam erbij om een welkomstwoordje te houden. Het welkomstwoordje is om 13.15 uur. Daarna geeft hij om 14.00 uur het startschot voor de Truck Tour 2019.

Veiligheid

Veiligheid staat voorop. De Afvalstoffendienst ’s-Hertogenbosch vindt het belangrijk dat de Truck Tour veilig verloopt. Daarom zet zij een groot aantal verkeersregelaars in. Zo kan de colonne op een veilige manier de route rijden en is er zo min mogelijk overlast voor het andere verkeer.

Vrijwilligers en sponsors

De Truck Tour is een idee van de Afvalstoffendienst. Medewerkers zetten zich op deze middag geheel vrijwillig in. Daarnaast sponsoren verschillende bedrijven de Truck Tour. Hierdoor krijgen alle cliënten een goed gevulde goodie bag.

Kom jij ook zwaaien? De hele route is te vinden op www.afvalstoffendienst.nl

Reacties