Aftrap campagne Push the Button

Foto: Gemeente Den Bosch

Een stad die nu en in de toekomst tegen hitte en droogte kan. Een stad waar nauwelijks meer afval is en energie duurzaam wordt opgewekt. Een stad die ook daarom heerlijk is om in te wonen. Dat is waar we in ’s-Hertogenbosch aan werken.

Ook steeds meer inwoners zijn met dit thema bezig. Daarom heeft de gemeente ‘Push the Button’. Een mogelijkheid om je eigen idee hierover te geven. Push the Button is opgezet samen met Avans Hogeschool.

Wethouder Van der Geld met “uitnodiger” Rob Tervoort.

Dag van de duurzaamheid

Wethouder Mike van der Geld: “10 oktober is de landelijke Dag van de Duurzaamheid. In de dagen daarnaartoe hebben we Push the Button. Zo willen we inwoners ook betrekken bij onze groene toekomst. Nu en na de 10e. Want we gaan komende periode rondreizen in ’s-Hertogenbosch met onze Button.”

Babbelbox

Heb je als inwoner een idee, een oplossing voor een duurzaam ’s-Hertogenbosch, druk dan op de groene knop van Push the Button. Push the Button is een babbelbox, en ieders inbreng wordt als een videoboodschap opgenomen.

Alle activiteiten en bijzondere evenementen op en rond de Dag van de Duurzaamheid zijn te vinden op www.pushthebutton.nu

Reacties