Tweetal zorgt voor overlast

Foto: Politie

De politie heeft in de nacht van maandag op dinsdag twee mensen in Den Bosch aangehouden die zich misdroegen. ‘Laat ons gewoon ons werk doen’, luidt de oproep van de politie op Facebook.

Na een melding zou een persoon ’s nachts aan de Balkbrug-Oost in Den Bosch onrust veroorzaken. De herrieschopper zou op ramen en deuren aan het bonken zijn. Wanneer de politie arriveert, wordt die persoon niet aangetroffen. Wél zijn er omstanders aanwezig die de politieagenten juist sommeren om weg te gaan. De aanwezigen hebben niets met het oorspronkelijke incident van doen, maar vinden het wel nodig om een grote mond tegen de agenten op te zetten. Daarop komen de agenten in actie en slaan de twee personen in de boeien. Een aanhouding kost de nodige moeite: daarvoor wordt pepperspray gebruikt.

De aangehouden personen zijn opgepakt voor meerdere vergrijpen o.a verboden wapenbezit. Het is niet bekend wat voor wapens zij bij zich droegen.

Het tweetal zit vast en wordt dinsdag verhoord. De politie laat  weten wat de strekking van het verhaal is: ‘Laat ons gewoon ons werk doen. Wij waren daar om de overlast te doen stoppen, zodat de mensen daar rustig konden slapen.’

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen