Afvalstoffendienst rijdt Kerstbomenroute 2021

Foto: Pixabay

Van woensdag 6 tot en met woensdag 13 januari 2021 rijdt de Afvalstoffendienst de kerstbomenroute. In deze week kunt u uw kerstboom bij uw grijze of groene container aan straat zetten. Doe dit voor 7.30 uur, zoveel mogelijk bij elkaar en duidelijk zichtbaar.

Maakt u gebruik van een ondergrondse of een gezamenlijke container? Kijk dan in het schema wanneer we bij u langskomen. Leg de bomen zoveel mogelijk bij elkaar, op een locatie waar onze vuilniswagen er goed bij kan. Leg de bomen op de inzameldag voor 7.30 uur buiten.

  • Woensdag 6  januari: De Vliert, De Muntel, De Haren, Groote Wielen (De Hoven), de Borchen (west), Overlaet, de Pettelaar, ’s-Hertogenbosch Zuid, Hekellaan, de Meerendonk, de Donken, de Morgen, de Buitenpepers, Eikendonkplein, de Hofstad en de binnenstad van ’s-Hertogenbosch.
  • Donderdag 7 januari: Willemspoort, Orthen, Paleiskwartier, Maliskamp, Kruisstraat, Boschveld, Deuteren, Schutskamp, Henriëttewaard, Bokhoven, Haverleij, Eimeren (Maaspoort), Rompertcentrum, Muziekbuurt, Vinkel , Nuland.
  • Vrijdag 8 januari: Kruiskamp, Empel, de Slagen, Hambaken, Rompert.
  • Maandag 11 januari: Molenhoek, Maaspoort (Schepenbuurt, Schoutenbuurt en de Valleien), De Hoeven, Engelen, Hintham.
  • Dinsdag 12 januari: De Borchen (oost), Centrum Rosmalen, Sprokkelbosch,Aawijk, Graafseweg, Lagelandstraat, Maaspoort (Zilverpark, de Polders, Italiaanse buurt).
  • Woensdag 13 januari: De Vliert, De Muntel, De Haaren, Groote Wielen (De Hoven), de Borchen (west), Overlaet, de Pettelaar, ’s-Hertogenbosch Zuid, Hekellaan, de Meerendonk, de Donken, de Morgen, de Buitenpepers, Eikendonkplein, de Hofstad en de binnenstad van ’s-Hertogenbosch

Haal versiering en lichtjes uit de boom. Deze route wordt gereden met een speciale wagen.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan

 

Reacties