Ruim 200 hennepplanten aangetroffen

Foto: Politie

Afgelopen maandag 18 januari werd er door de politie en gemeente ’s-Hertogenbosch een hennepkwekerij aangetroffen op de Westenburgerweg te ’s-Hertogenbosch. Dit was naar aanleiding van een anonieme melding die was binnen gekomen via Meld Misdaad Anoniem. Een 44-jarige bewoner werd aangehouden.

Het betrof een controle van de politie, de gemeente ’s-Hertogenbosch en netbeheerder Enexis. Zij bezochten gezamenlijk meerdere adressen waar mogelijk hennep geteeld werd. In de aangetroffen hennepkwekerij werden ruim 200 hennepplanten aangetroffen. Bij de andere adressen werd door een medewerker van Enexis vastgesteld dat er sprake was van fraude en diefstal van stroom. De kwekerij werd door een gespecialiseerd bedrijf ontruimd.

Help mee aan een veilige leefomgeving
Iedereen vindt prettig wonen belangrijk. Dat begint bij een veilig huis, een veilige straat en een veilige buurt. Ook inwoners kunnen daar aan bijdragen. Want samen zien we meer. In een veilige buurt hoort een drugspand niet thuis.

Heeft u het vermoeden dat er in uw wijk iets niet klopt, maar durft u dat niet zelf te melden bij de politie? Maak dan anoniem een melding via Meld Misdaad Anoniem. De politie, maar ook gemeenten en andere overheden gaan met de melding aan de slag. Ga naar www.meldmisdaadanoniem.nl voor meer informatie.

Bron: Politie

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen