Jeroen Bosch Ziekenhuis past bezoekregeling aan

Foto: Kees Vos Fotografie

Door de invoering van de avondklok en verscherping van de maatregelen, heeft het Jeroen Bosch Ziekenhuis de bezoekregeling aan moeten passen. JBZ begrijpt heel goed dat dit een vervelende maatregel is. Maar ze doen dit om de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk tegen te gaan en hopen dat er snel weer meer kan.

< Wat verandert er?

Bezoekregeling
De patiënt wijst 2 vaste bezoekers aan die tijdens de opnameperiode mogen langskomen. Per dag is er 1 van deze 2 vaste bezoekers welkom. Daarnaast is er dagelijks één kind onder de 13 jaar welkom. De patiënt en zijn contactpersoon horen bij opname welke bezoektijd voor hen geldt, deze is ’s avonds tussen 16.30 en 20.00 uur. In het weekend is er een extra bezoektijd; deze is tussen 14.00 en 17.00 uur. De bezoeker mag zowel ’s avonds als in het weekend maximaal anderhalf uur blijven.

Extra beschermingsmaatregel
Bezoekers van patiënten ontvangen bij binnenkomst in het ziekenhuis, bij de screening, een medisch mondneusmasker van het ziekenhuis die zij de hele tijd ophouden. We nemen deze extra beschermingsmaatregel om het risico op verspreiding van het virus zoveel mogelijk te beperken. Daarnaast vragen we iedereen ook in het ziekenhuis 1,5 meter afstand van elkaar te houden. En bezoekers worden gescreend op coronaklachten: zie ook www.jbz.nl/screening.

Na 21.00 uur
Moet je als patiënt of begeleider tijdens de avondklok van of naar het ziekenhuis reizen, dan moet je een getekende “Eigen verklaring avondklok“ meenemen. Deze is te downloaden op de website van de Rijksoverheid.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen