Het Roze Huis geeft workshop over LHBTI-gemeenschap

Foto: Het Roze Huis

Het Roze Huis biedt op 20 april een workshop aan over de LHBTI gemeenschap. Theorie en levensverhalen geven een inkijkje in het leven van een LHBTI’er.

Tijdens deze workshop vertellen Fleur en Mathilde hun levensverhaal en koppelen daar ook een stukje theorie aan. Ze zoomen in op zowel lesbische vrouwen, homoseksuele mannen, biseksuelen als transgender- en intersekse personen. De workshop is voor iedereen die hier meer over wil weten.

Het Roze Huis

Het Roze Huis ’s-Hertogenbosch is opgezet door, voor en met holebi’s en transgenders. De organisatie houdt onder andere lezingen en bijeenkomsten en geeft voorlichting. Hiermee wil ze de emancipatie van de LHBTI gemeenschap naar een hoger plan tillen. Ook biedt ze de doelgroep hulpverlening aan.

VrijwilligersAcademie073

Het Roze Huis in Den Bosch maakt onderdeel uit van de VrijwilligersAcademie073. Dit is een laagdrempelig scholingsprogramma voor iedereen uit de gemeentes Den Bosch en Vught die vrijwilligerswerk doet. Het hele jaar door is er een gevarieerd aanbod van workshops onder de vier pijlers: Ontmoeten, Ontdekken, Ontwikkelen en Ontspannen.

Workshop

De workshop LHBTI is op dinsdag 20 april van 19.00 tot 21.00 uur bij de VrijwilligersAcademie073 aan de Rogier van der Weydenstraat 2 in Den Bosch. Deelname aan de workshop kost 5,00 euro en is gratis voor leden van organisaties die deel uitmaken van de VrijwilligersAcademie. Inschrijven kan via de link.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen