Sennyards Haarsteeg: een vertrouwd adres voor uw viervoeter!

Dierenpension Sennyards, gevestigd in de landelijke polder van Haarsteeg,  heeft als erkend hondenpension en -crèche een duidelijk doel.  “Wij willen alle honden die bij ons logeren een geweldige tijd bezorgen”, zeggen de eigenaars Marjon en Gerard Branten. “Elk ras is welkom voor een logeerpartij, korte of lange vakantie of dagopvang.”  

Marjon en Gerard stopten in 2018 met hun melkveebedrijf om al hun passie te stoppen in een dierenpension. Ze hebben geen moment spijt gehad van die opmerkelijke switch. “We halen veel energie uit dit werk.”

Dagopvang en logeren
Dierenpensioen Sennyards bestaat uit twee delen: dagopvang en logeren. De dagopvang is voor baasjes die een dagje weg zijn, of dat het niet goed uitkomt met het werk. De hond kan ’s morgens worden gebracht en later op de dag weer worden opgehaald. Voor deze dagopvang is er een druppeltoegangssysteem. De dagopvang is geopend van maandag t/m zaterdag.
Het moderne pension heeft ruime kennels. Er is zelfs  vloerverwarming. Het pension is verdeeld in twee afdelingen. Eentje voor honden die solo in de kennel en naar buiten gaan. Op de andere afdelingen kunnen honden wel bij elkaar. Kortom, voor elke hond aangepast verblijf. Dat is voor uw viervoeter wel zo aangenaam. In het pension is plaats voor vijftig honden.

DogWash
Vanaf 2019 heeft Sennyards een DogWash van iClean om uw hond eens heerlijk te wassen. Uiteraard is de DogWash  voorzien van warm water en diervriendelijke shampoo, conditioner en antivlooien- en antitekenshampoo. Kortom, laat uw trouwe viervoeter eens lekker verwennen. De luxe badkamer is 24 uur per dag geopend om uw hond te wassen.

Samenwerking Stichting High5
Sennyards werkt samen met Stichting High5. Gerard: “We vinden het als ondernemer belangrijk dat mensen met een beperking hun talenten kunnen laten zien. Die talenten moet je wel ontplooien. Wij helpen hen daarbij.”

Het echtpaar is al weer volop bezig met de boekingen voor de komende tijd. “Blije honden. Blije baasjes. Daar doen we het voor”, zegt Marjon. Dat gevoel je hond laten ervaren? Neem gerust contact op.

Hondenpension Sennyards
De Omloop 6
5254TJ Haarsteeg
Gerard 06-50974453 | Marjon 06-46371010
E  [email protected]

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan

 

 

Reacties

Cookieinstellingen