Yogamass in Elshout is weer open

Foto: Yoga Mass Elshout

Het goede nieuws van de overheid dat contactberoepen weer mogen, werd door de eigenaar van Yogamass met gejuich ontvangen: eindelijk weer open, eindelijk weer aan het werk!

De eigenaresse van Yogamass te Elshout kan erover meepraten; wanneer je met hart en ziel een eigen onderneming start, jezelf daarvoor omschoolt, diploma’s en certificaten haalt, zelfs je huis ervoor verbouwt en er helemaal klaar voor bent om een eigen praktijk te starten, maar midden in de lockdown terechtkomt, dan heb je het zwaar.

Gelukkig mogen de contactberoepen weer en kunnen dus de praktijken weer open. Yogamass is blij dat mensen weer geholpen kunnen worden; yoga en massage blijken nu belangrijker dan ooit.

Yogamass is een praktijk voor zowel individuele yoga, yogacoaching als een praktijk voor massage en een combi hiervan, de yogamassage. Door de unieke combinatie van yoga en de verschillende massagevormen, onderscheidt Yogamass zich van de standaard massagesalons. Bij Yogamass is niet één behandeling hetzelfde, maar altijd afgestemd op de klant én het moment, wat heel belangrijk is bij bijvoorbeeld burn-out-massage.

 

Op de heldere, sfeervolle website  wordt een en ander duidelijk uitgelegd. Yogamass is te vinden in Elshout (voormalige Rabobank) en te bereiken voor afspraken via mail  of WhatsApp 06-29115513.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan

 

Reacties

Cookieinstellingen