Job en Noor openen Bas van Doorn Tweewielers Vlijmen nieuwe pand

Woensdag 31 maart zijn op het Burgemeester Van Houtplein 35 in Vlijmen (Vliedberg) de vlaggen uitgegaan. Job en Noor hebben de zaak officieel geopend door het lintje door te knippen. De smaakvol ingerichte fietsenzaak van de jonge ondernemer Bas Van Doorn betekent voor veel fietsers dat het fietsseizoen er aan komt. “En wij gaan ervoor zorgen dat alle mensen zorgeloos op hun fiets stappen en ook kunnen blijven fietsen” verzekert hij ons.

Sinds de overname van de fietsenzaak door Bas van Doorn is de bekendheid flink in tempo gestegen. De basiskwaliteiten ‘goede kwaliteit’ en ‘uitstekende service’ geven voor de meeste fietsers toch de doorslag als het gaat om de aankoop van een fiets. “De praktijk wijst uit dat een fiets kopen bij een betrouwbare en servicegerichte dealer heel verstandig is” vertelt Bas. “Een hedendaagse fiets is uitgerust met vele technische componenten. Vaak zijn die snel op te lossen door een ervaren fietstechnicus. En zeker bij een e-bike is geavanceerde ‘uitleesapparatuur’ onmisbaar.”

De vakhandel blijft populair
Dealers van A-merkfietsen presteren naast hoge verkoopcijfers ook op andere kwaliteiten als groeipotentie en het bedienen van een grote regio. Bas van Doorn is de afgelopen 5 jaar een groot deel van de markt in de Langstraat gaan bedienen. Inmiddels staat hij van Waalwijk tot ’s Hertogenbosch bekend als een topdealer. Ook inwoners van zijn woonplaats Helvoirt en van de gemeenten Vught en Oisterwijk maken deel uit van zijn groeiende klantenbestand. Bas van Doorn ziet de internetverkoop van fietsen niet als een bedreiging voor de fietsenvakhandel. “Vrijwel alle fietsers kiezen voor de zekerheid van een fietsenzaak die ervoor zorgt dat je elke dag weer op kunt stappen. In onze werkplaats staan 5 goedgeschoolde fietstechnici klaar om de klanten van dienst te zijn.”

Fietsen is corona-proof!
De fiets neemt een steeds belangrijkere plaats in in de huidige mobiliteit. Bewegen is gezond en fietsen maakt bewegen gemakkelijk. Een e-bike zorgt dat fietsen op elke leeftijd een genot is. Een hippe e-bike is zelfs voor schoolgaande jeugd steeds vaker een reden om niet in de bus of trein te stappen. Kortom: fietsen heeft de toekomst. Uiteraard gaat de opening gepaard met leuke acties. Helaas geen openingsevent. Ook over winkelbezoek na afspraak hoeft men geen zorgen te maken. De RIVM-regels worden in acht genomen. Een kleurrijke glossy waarin alles verteld wordt over Bas van Doorn Tweewielers zal binnenkort worden verspreid in de regio.

Foto’s Wil Gulpen Fotografie en Vugts Reclame Vlijmen

Bas van Doorn Tweewielers
Burg. van Houtplein 35
5251 PS Vlijmen
Tel. 073-5112732
Email: [email protected]

Reacties

Cookieinstellingen