Man aangehouden na achtervolging

De politie heeft in de nacht van zondag op maandag een man aangehouden op het dak van een pand op de hoek Oostwal/ Maastrichtseweg in Den Bosch. Volgens getuige zouden diverse politieagenten de man hebben achtervolgd.

De achtervolging werd door diverse tuinen van woningen zijn gedaan en was de verdachte via allerlei daken van het pand op de hoek Oostwal/ Maastrichtseweg op het dak zijn gekomen. Via een aantal woningen wist de politie in het pand te komen en vervolgens op het dak te komen.

Met behulp van een autoladder van de brandweer wist de politie de verdachte van het dak te krijgen, waarna de man kon worden aangehouden en werd overgebracht naar het bureau. De man is waarschijnlijk gewond geraakt aan zijn been Na verluid zou de man gewond zijn geraakt aan zijn been. Een ambulance werd opgeroepen en kwam naar het cellencomplex bij het bureau aan de Vogelstraat.

Waar de man precies van werd verdacht is niet bekend. Aan de Paeschenstraat werd later in de nacht een auto weggesleept. Van deze auto was een van de banden kapot. Na verluid zou de auto bij het incident betrokken zijn.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen