Zomertheater met Davina Michelle en Miss Montreal

Het Zomertheater aan de Pettelaarse Schans ging de tweede week in. Was er nieuws ? Natuurlijk is het nieuws dat na een lange tijd zonder optredens met publiek Miss Montreal minstens zo’n feestbeest blijkt als vòòr de periode met corona-beperkingen. Zangeres Sanne Hans liep zingend de zaal door alsof ze hoogstpersoonlijk alle fans weer eens wilde ontmoeten.  Zij zong “door de wind” voor het eerst voor een groot live publiek ; een nummer dat iedereen intussen kent.

Zaterdag was het de beurt aan Davina Michelle die zelfs tweemaal optrad omdat haar eerste show snel uitverkocht was.  Zij zorgde ook letterlijk voor vuurwerk op het podium en ook hier een primeur: haar songfestival act “deep water “ werd nog eens goed overgedaan, maar dan als onderdeel van Davina’s show.  En dat is goed nieuws, zeker voor de fans.  Sommige fans , zoals degenen die te zien zijn in de fotoserie, bezochten beide optredens. Want ja… als je zo lang hebt moeten moeten wachten…

Het weekend werd afgesloten met een voorstelling van Tino Martin, die als support-act Dries Roelvink had meegenomen.

Was dit het enige nieuws ? Nee. Het Zomertheater maakte bekend dat het nog een week langer aan de Pettelaarse Schans zal blijven staan.  En natuurlijk horen daar nieuwe artiesten bij.

De volgende data en optredens zijn toegevoegd :

< Rolf Sanchez 8 juli
< Racoon 9 juli
< Floor Jansen 15 juli
< Typhoon 16 juli
< Di-rect 17 juli
< Guus Meeuwis 22 en 23 juli.

Het laatste nieuws: vanaf 26 juni zal er GEEN negatieve toegangstest meer getoond  hoeven worden. Dit wordt gevierd met optredens van André Hazes jr. ; er zijn nog kaartjes.  Dat geldt ook voor Og3ne op donderdag de 24e en Pink Sonic ( Pink Floyd Tribute ) op 25 juni.

Meer informatie over het programma en de kaartverkoop : Home – Het Zomertheater

Met dank aan Kees Vos Footgrafie

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen