Alzheimer Café in ’s-Hertogenbosch op 13 september 2021

Foto: Pixabay

Welkom terug! Op maandag 13 september is weer het eerste, fysieke Alzheimer café sinds de coronacrisis. U bent van harte welkom! Tijdens deze bijeenkomst wordt stil gestaan bij de beleving van de mantelzorger.

Hoe ervaart u het om te zorgen voor uw dementerende naaste? Wat komt er allemaal bij kijken? Hoe verandert het contact door de dementie? Waar loopt u in het dagelijks leven tegenaan? Hoe gaat u om met veranderingen in het gedrag van uw naaste? Hoe zorgt u ook voor uzelf? Waar haalt u de energie vandaan om de zorg vol te houden? Over deze belangrijke vragen gaan we in gesprek met een mantelzorger/ partner van iemand met dementie.

Praktische informatie:
Het Alzheimercafe vindt plaats in het restaurant van zorgcentrum De Hooghe Clock op de Klokkenlaan 85 in ’s Hertogenbosch. De zaal is open vanaf 19.00u. Het programma start om 19.30u en eindigt om 21.30u. De toegang is gratis. Vooraf aanmelden is niet nodig.

Wij volgend de richtlijnen van het RIVM en van Alzheimer Nederland: Bij klachten die passen bij infectie met het coronavirus kunt u niet deelnemen aan het Alzheimer Café.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de gespreksleiders Marieke Soontiëns, psycholoog Vivent of Ghis Boot, casemanager dementie, 088 – 163 7450 (secretariaat). Of kijk op de website van Vivent www.vivent.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen