Bloemen en knuffels voor doodgestoken moeder

Op de plek waar woensdagmorgen een 34-jarige moeder uit Utrecht werd doodgestoken, worden veel bloemen en knuffels neergelegd. Veel mensen die donderdag langs de parkeerplaats bij de Aldi aan het Ploossche Hof in Den Bosch lopen, staan hier even stil.

De gewelddadige dood van de 34-jarige Utrechtse maakt veel los in Den Bosch. De moeder is tientallen keren gestoken door haar ex, een 31-jarige man uit Nieuwegein, met wie ze samen een kind van 1 heeft. De vrouw overleefde die aanval niet, de man werd al snel opgepakt.

Moeder 
De vrouw liep met een kinderwagen over straat toen zij door de man werd aangevallen met een mes. Ze kwam volgens getuigen vanuit de richting van de
Aldi aan de Manis Krijgsmanhof gelopen. Nadat de man haar stak, werd hij door omstanders vastgehouden tot de politie er was. Zij hebben de man meteen
aangehouden.

Meerdere hulpdiensten en ook een traumahelikopter werden opgeroepen na de steekpartij waarbij de vrouw volgens een getuige meerdere keren is gestoken. Toen de hulpdiensten arriveerden, leefde de vrouw nog. Zij bezweek later aan haar verwondingen. Het kindje is voor zover bekend ongedeerd gebleven.

Cookieinstellingen