De Smartmakers onderscheidt zich in klantgerichtheid

Sinds mei 2019 zit in de Kerkstraat De Smartmakers, een winkel voor reparatie en onderhoud van telefoons, tablets en laptops. Een winkel ook waarbij de servicegerichtheid volgens eigenaar Teun Lommers heel erg belangrijk is.

Lommers begon de zaak op aanraden van zijn vriendin. “Ik kwam op een bepaald moment voor de keuze te staan om naar een andere baan te gaan zoeken of iets voor mezelf te beginnen. Met de steun van mijn vriendin heb ik de sprong gewaagd om een eigen bedrijf te starten.

Gemoedelijk

We runnen de zaak samen. Ik doe het reparatiewerk, Daisy doet alles achter de schermen, zoals de administratie en de aankleding van de winkel. De meeste reparatiewinkels zijn leeg en clean. Wij wilden juist een huiskamersfeer creëren. Daisy heeft er een winkel met een gemoedelijke sfeer van gemaakt.”

Graag helpen

Bij De Smartmakers kun je terecht voor reparatie en onderhoud van telefoons, tablets en laptops. “De reparaties doen we als het kan direct, terwijl de klant erop wacht. Ook verkopen we tweedehands telefoons en tablets. Daarnaast hebben we accessoires in het assortiment, zoals hoesjes, kabels, fiets- en autohouders etc. Omdat wij midden in het centrum zitten, kunnen klanten hier heel gemakkelijk even binnen lopen. Zo komen hier regelmatig oudere Vughtenaren met een kleine vraag over hun telefoon, tablet of laptop. Die helpen we dan ook graag. Om Vught ook op een andere manier te helpen, zijn we onlangs ook sponsor geworden bij de jeugd van basketbalvereniging Octopus. Zo doen we iets terug voor ons dorp.”

Tevreden klant

Klantgerichtheid is voor Lommers het belangrijkste. “Wij onderscheiden ons in klantvriendelijkheid en service. We zijn heel erg op de klant gericht en proberen die koste wat kost te helpen. We zijn als bedrijf de afgelopen jaren flink gegroeid. We hebben er ook altijd wel vertrouwen in gehad, maar het is fijn als het dan ook echt zo uitpakt als dat we gehoopt hadden. De reviews zijn positief en er is goede mond op mondreclame. Ondertussen ga ik nog steeds iedere dag met plezier naar mijn werk. En een tevreden klant is voor ons gewoon heel belangrijk”.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen