Liveblog stand van zaken coronavirus en veelgestelde vragen

Foto:

Volg het liveblog en blijf op de hoogte van de stand van zaken rondom het coronavirus in de regio. Er wordt een antwoord gegeven op veel gestelde vragen over de situatie bij de huisartsen, bij de Verpleeg- en Verzorgingshuizen en de Thuiszorg en in het Jeroen Bosch Ziekenhuis. De blog is een initiatief van huisartsen, Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg, Jeroen Bosch Ziekenhuis, de gemeenten Boxtel, Heusden, ’s-Hertogenbosch, Sint Michielsgestel, Vught en Zaltbommel en de Veiligheidsregio Brabant Noord.

 De blog is in het leven geroepen vanwege de snelle stijging van het aantal coronabesmettingen de afgelopen tijd. De druk op de zorg in jouw omgeving is hierdoor groot. Mocht je medische zorg, de huisarts of bijvoorbeeld thuiszorg nodig hebben, dan is het op dit moment niet zeker dat zij jou die zorg kunnen bieden. Dat is voor alle patiënten en cliënten moeilijk en doet het zorgverlenershart pijn. Het is begrijpelijk dat hier veel vragen over zijn. Daarom worden er veel gestelde vragen beantwoord over de zorg in de blog.

Ga hier naar de blog

Maatregelen
“De grote vraag die veel mensen hebben, is wanneer en hoe we uit deze pandemie komen. Dat gebrek aan een duidelijk perspectief is lastig. Toch denken wij dat we deze beproeving samen aan kunnen. Door samen de maatregelen te blijven volgen, hoe vervelend soms ook en moe we er van zijn. We kunnen elkaar helpen door naar elkaar te blijven luisteren, oog te hebben voor elkaar en er voor elkaar te zijn.

Dus laten we dát volhouden. Laat je daarnaast vaccineren en neem de boosterprik. Help zo mee het aantal besmettingen te laten dalen voor jezelf, voor degenen van wie je houdt.”

Bron: JBZ

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen bijna 3250 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen