10 jaar Bossche Humor: 10 jaar Lachen

Foto: Bossche Komedie

2022 is een speciaal jaar voor De Bossche Komeedie en  vieren zij namelijk dit jaar het 10 jarig jubileum dus zitten midden in het ‘’jubeljaar’’. Dit jaar zullen zij een totaal nieuwe voorstelling op ‘’de planken’’ zetten met de naam ‘’Bier, Botox en Bonje‘’ in twee theaters en hopen ze weer vele bezoekers te mogen verwelkomen.

Het gaat niet goed met het Bossche Buurtcafé “De Vuurtoren.” Uitbaatster Steffie Spijkers staat er sinds kort helemaal alleen voor. Met het organiseren van diverse evenementen zoals een karaokeavond, een pub-quiz en een toepdrive, probeert ze de nog weinige vaste klanten, waaronder de Families Burg en Nabbe vast te houden. Hoewel deze families door twee huwelijken sterk met elkaar verbonden zijn, hebben ze het regelmatig met elkaar aan de stok.

Als het lelijke eendje van de familie Burg opeens een schoonheidsprinses blijkt te zijn dan slaan harten op hol en slaat de vlam pas goed in de pan. Met “Bier, Botox en Bonje” neemt de Bossche Komeedie, in alweer haar 11e productie, u mee naar een wereld waarin de tapkast, de spaarkas, bonje en Bossche humor de belangrijkste vitamines zijn in het leven van de families Burg en Nabbe.

Met Ingrid den Teuling, Nancy Gerrits, Bas van Noort, Joyce Hulshoff, Robbert Oomens, Erik Kroon, Huipie Vugts, Tjeu van Beekveld, John Piels, Corine den Teuling, William van Schaijk en Dorine Harmsen. Script en regie: Ruud van de Laar.

Theater de Speeldoos
29 t/m 30 september en 1 oktober, 7 t/m 9 oktober. Entree 21,50.
Kaarten: direct aan de kassa tel. 073-6565588 of op www.theaterdespeeldoos.nl

Perron-3
13 t/m 15 oktober, 20 t/m 22 oktober, 27 t/m 30 oktober. Entree 21.50.
Kaarten: direct aan de kassa, tel. 073-8507550 of op www.perron-3.nl

Aanvangstijden:
Avondvoorstellingen 20.00 uur.
Matinees 14.00. Op 9 oktober in Theater de Speeldoos en op 30 oktober in Perron-3

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen