Team-JIT rijdt 8500km voor Stichting DierenLot

Foto: Team JIT

Team JIT (Jeroen, Indi en Tony) uit Elshout en Den Bosch gaat de komende zomer 8500 kilometer rijden in een oude Volvo. Het team wil geld ophalen voor het goede doel en heeft als doel Stichting DierenLot gekozen.

De tocht gaat via 11 landen langs de Noordkaap in Noorwegen, gedurende 18 dagen. Samen met nog 119 teams wordt de Baltic Sea Circle Rally gereden. Het Team vertrekt op 7 juni 2018 vanuit Amsterdam en zal rond 24 juni weer terug zijn in Nederland.

Volvo 940 met ruim een half miljoen km op de teller

Jeroen, vader van Indi en schoonvader van Tony nam in december vorig jaar het initiatief om aan deze rally deel te gaan nemen. Al snel werden dochter Indi en haar vriend Tony enthousiast gemaakt om mee te gaan en zo is team JIT ontstaan. In februari werd de geschikte auto gevonden en aangeschaft. Vanuit de organisatie van de rally geldt de voorwaarde dat de auto tenminste 20 jaar oud moet zijn en de 940 uit 1992, met 563.000 km op de teller voldeed aan het criterium.

DierenLot als goed doel

Een andere eis van de organisatie is de keuze voor een goed doel, verbonden aan de rit. Team JIT koos al snel voor de Stichting DierenLot (www.dier.nu), vanuit hun liefde en betrokkenheid voor dieren. Het is de bedoeling dat JIT sponsorgeld en donaties ophaalt voor deze stichting, die kleine lokale dierenhulpverleners steunt.

JIT zoekt sponsors!

Wie de dieren, of de teamleden een warm hart toedraagt, kan sponsor of donateur worden. Op de teamsite www.team-jit.nl is alle informatie te vinden en kan direct gedoneerd worden. Wie een leuk idee voor het team heeft of op een andere manier wil sponsoren, kan contact opnemen. En geen enkel idee is te gek! Een product gefotografeerd op de Noordkaap? Een logo achter laten in elk van de 11 landen? De deur van de Volvo in de kleuren van een bedrijf? Als het geld oplevert voor het goede doel, kan alles. En elke bijdrage, in geld of in natura, is welkom bij team JIT.

Veiling op Facebook

Team JIT krijgt regelmatig producten geschonken die verkocht mogen worden. Op de Facebookpagina van het team worden deze producten geveild. Op dit moment kan er geboden worden op een waardebon t.w.v. €550 van schoenenproducent Greve.

Reacties

article
79823
Team-JIT rijdt 8500km voor Stichting DierenLot
Team JIT (Jeroen, Indi en Tony) uit Elshout en Den Bosch gaat de komende zomer
https://den-bosch.nieuws.nl/nieuws/79823/team-jit-rijdt-8500km-stichting-dierenlot/
2018-04-14T09:02:29+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/156/2018/04/14090054/Afbeelding-Team-JIT.jpg
Nieuws