Première Zwaar Verliefd! druk bezocht

Met de officiële première van Zwaar Verliefd! was Kinepolis Den Bosch gisteren het stralende middelpunt van de Nederlandse filmwereld. Ruim 900 gasten en bezoekers genoten in de gloednieuwe bioscoop in het Paleiskwartier van een bijzondere avond én van de nieuwe romantische komedie, die zich in Den Bosch afspeelt.

Barbara Sloesen, Jim Bakkum, Abbey Hoes en Jamie Grant gaven gisteren een schitterende acte-de-presence op de roze loper die Kinepolis Den Bosch speciaal voor de première had uitgerold. Voor de cast van Zwaar Verliefd! was het een feest om na de opnames in Den Bosch nu ook de première van de film in de Brabantse hoofdstad te vieren. Jim Bakkum had nog een verrassing voor alle aanwezigen: hij verscheen met labrador Bo op de loper, in de film de hond van zijn personage Ruben.

Bruisende ontvangst

Voor de gelegenheid was de entree van Kinepolis Den Bosch compleet in stijl aangekleed. Er stond een enorm rozenhart en de ‘touch of pink’ dresscode was in alles doorgevoerd. Binnen ontving iedereen een bruisend welkomstdrankje en met de Bossche bollen van Jan de Groot die uitgedeeld werden kreeg de première een extra Bosch’ tintje. Daarna was het tijd om van de film Zwaar Verliefd! te genieten, die in alle 7 zalen van de bioscoop tegelijk draaide. Maar niet voor presentator Levi van Kempen even bij elke zaal binnenliep mét hoofdrolspelers Barbara Sloesen – in een prachtige zwarte jurk – en Jim Bakkum. “Maak maar lekker veel foto’s, dan kan je het thuisfront jaloers maken dat je hier bent!”

Enthousiaste reacties

Na afloop van de film werd een deel van de cast en crew in het zonnetje gezet. Presentator Levi van Kempen riep acteurs Barbara Sloesen, Jim Bakkum, Abbey Hoes en Jamie Grant naar voren voor een dankmoment en bloemen. Natuurlijk mochten daarbij ook regisseur Jamel Aattache en Chantal van Gastel, schrijfster van het oorspronkelijke boek, niet ontbreken. Een feestelijke afsluiting van een mooie filmpremière in Den Bosch, waar bij de borrel achteraf nog enthousiast werd nagepraat over de film. En niemand ging met lege handen naar huis: bij de uitloop kreeg iedereen een goedgevulde goodiebag.

Ga dat zien

Met de première van gisteren en de Ladies Night van afgelopen woensdag heeft Kinepolis Den Bosch nu al meer dan 1200 bezoekers over de vloer gehad voor Zwaar Verliefd! Ben jij ook benieuwd naar de film? De romantische komedie is vanaf nu volop te zien bij Kinepolis Den Bosch en andere Kinepolis bioscopen. Tickets zijn verkrijgbaar via de website van Kinepolis of de Kinepolis app.

Reacties

gallery
82708
Première Zwaar Verliefd! druk bezocht
Met de officiële première van Zwaar Verliefd! was Kinepolis Den Bosch gisteren het stralende middelpunt
https://den-bosch.nieuws.nl/nieuws/82708/premiere-zwaar-verliefd-druk-bezocht/
2018-10-12T09:27:52+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/156/2018/10/12085803/20181010-Zwaar-verliefd-premiere-101.jpg
Abbey Hoes, Barbara Sloesen, Jamie Grant, Jim Bakkum, kinepolis, Sarah Chronis, Zwaar verliefd
Nieuws