Nieuwe zwembadlift voor Laco sportcentrum Vught

Impressie zwembadtillift
Foto:

Vught – Op 7 december a.s. is het zover, dan wordt om 13.30 uur de splinternieuwe zwembadtillift bij Laco Vught in gebruik genomen. Uiteraard zal er een feestelijk tintje aan gekoppeld zijn.

De officiƫle in gebruik name zal door Dommelbaars David van der Lubben en zijn maatje geschieden. David zwemt al jaren met veel plezier bij de Dommelbaarzen en kan bijna niet wachten totdat het zover is. Zowel voor hem als voor vele andere minder valide sporters is het erg belangrijk dat zij de hulpmiddelen en ondersteuning krijgen die zij nodig hebben om lekker van hun sport te kunnen genieten.

De Dommelbaarzen, Laco Vught en Fonds Gehandicaptensport hebben zich gezamenlijk ingespannen om de gehandicaptensport in het algemeen en het zwemmen voor mensen met een beperking in het bijzonder van een beter service te voorzien. Met vereende krachten is er gewerkt om een nieuwe, verrijdbare, zwembadtillift aan te schaffen. Hierdoor kunnen de minder valide zwemmers op een veilige manier te water gaan en genieten van hun favoriete zwemuurtje.

We nodigen alle minder valide zwemmers en sporters uit om deze nieuwe zwembadtillift eens uit te komen proberen. Wil je weten wanneer dit kan? Stuur dan een mailtje naar [email protected] of [email protected].

Reacties

article
83778
Nieuwe zwembadlift voor Laco sportcentrum Vught
Vught – Op 7 december a.s. is het zover, dan wordt om 13.30 uur de
https://den-bosch.nieuws.nl/nieuws/83778/nieuwe-zwembadlift-voor-laco-sportcentrum-vught/
2018-12-02T10:31:10+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/156/2018/12/02102821/verrijdbare-zwembadtillift_handymove2-1200x400-002.jpg
Nieuws, Sport