De Spijsveiling: Nieuwe ronde, nieuwe kansen!

Foto: Nina Slagmolen

Nieuwe ronde nieuwe kansen.. Na een succesvolle eerste editie, die binnen 5 uur was uitverkocht, zijn we terug met ons Bourgondische concept: De Spijsveiling.

De eerste editie van de Spijsveiling was een zeer geslaagd culinair experiment. Er is hoog geboden, slim gespeeld, flink gedronken, heerlijk gegeten en veel gelachen. Dus vinden we het de hoogste tijd om het dunnetjes over te doen met nieuwe veilingstukken, wijnen, verhalen en vlogs.

’s Werelds eerste pop-up restaurant waar gerechten geveild worden. De Spijsbereiders gaan weer op zoek naar de mooiste producten met bijzondere verhalen. Deze worden gedurende avond verwerkt tot culinaire kunststukken die geveild worden. Het worden bourgondische avonden met de mooiste wijnen en verrassende producten. Iedere avond is er plek voor 80 gasten die tijdens de veiling het menu naar hun hand kunnen zetten.

Wederom dient de Mariakapel in hartje ’s-Hertogenbosch als podium voor de Spijsveiling. De pastoor en misdienaars worden ingewisseld voor de veilingmeester en culinaire kunstenaars.

De Spijsveiling vindt plaats op 11, 12, 13 en 14 juli in de Mariakapel te ’s-Hertogenbosch. Een ticket kost 100 euro waarvoor u gegarandeerd wordt van een 4 gangen menu all-in.

Tickets zijn verkrijgbaar op www.despijsveiling.nl zolang de voorraad strekt: avonden van De Spijsbereiders zijn altijd zeer snel uitverkocht!

Reacties