Hoe vet is dát: een speelkleed van jouw favoriete stad Den Bosch

Foto: Jouwspeelkleed

Een speelkleed met de Markt, de Sint-Jan Kathedraal en het FC Den Bosch stadion de Vliert. Haal jouw prachtige stad Den Bosch naar je woonkamer of tuin.

Het idee is ontstaan bij de twee neven Dick van Creij (29 jaar) en Bas van Creij (27 jaar). Zij vonden dat het tijd werd dat het speelkleed dat het welbekende speelkleed, een nieuw en modern ontwerp kreeg. En hoe tof is het om jouw eigen stad op het speelkleed terug te zien en met jouw speelgoed autootjes langs de Gouden Draak en het Centraal station te racen. Zo leert jouw kind de mooiste stad van Nederland spelenderwijs kennen. Het speelkleed is 1,80 bij 1.30 meter groot waar de meest herkenbare iconen van Den Bosch op terug te zien zijn zoals het Centraal Station, de Markt, de Binnendieze, Sint-Jan, FC Den Bosch stadion, de Tramkade en zelfs de Oeteldonkse carnaval kikker is terug te zien op het kleed.

De twee lokale ondernemers hebben zelf besloten wat er op het speelkleed terug moest komen van de stad. Bas van Creij reageert “Alle twee kennen wij Den Bosch op ons duimpje en dat is terug te zien op het speelkleed. Ook al was het moeilijk kiezen welke iconen een plekje verdiende op het speelkleed.”  Dick van Creij vult vervolgens aan “Al het moois wat Den Bosch te bieden heeft is natuurlijk te veel om op één speelkleed te verwerken, maar wij denken er geslaagd in te zijn!”

Vanaf vandaag zijn de speelkleden te bestellen, leuk voor de kleine Bosschenaar en met vooruitzicht op de feestdagen een ideaal cadeau. Tevens is het Speelkleed ook verkrijgbaar als Rotterdam en Amsterdam, welke aan elkaar gelinkt kunnen worden. Ook deze twee steden zijn voorzien van ongeveer 10 á 15 iconen per speelkleed. De prijs bedraagt nu tijdelijk € 49,95 per speelkleed en is te bestellen op: www.jouwspeelkleed.nl

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen