Commissie van Intocht zoekt vrijwilligers!

Foto: Kees Vos Fotografie - denbosch.nieuws.nl

De Commissie vaan Intocht heeft naast het organiseren van de Intocht ook als taak deze te begeleiden. Om alles in goede banen te leiden zijn handjes, veel handjes nodig. Daarom via deze weg de vraag of er Oeteldonkers zijn die zich geroepen voelen om hierbij te assisteren.

Dus, wie helpt de Commissie van Intocht dit jaar mee om onze nieuwe Koninklijke Hoogheid, Prins Amadeiro XXVI, en Zijn Adjudant een onvergetelijke entree in ons Pronkjuweel te laten maken?

De zondagochtend begint voor deze Commissie zelf al vroeg, als zij de dag samen starten met een gezamenlijk ontbijt, om vervolgens de gehele route van de Intocht te checken op eventuele obstakels en deze helemaal klaar te maken. Als dit deel is afgerond verwelkomt de Commissie alle vrijwilligers om 10:33 uur op het Stationsplein. Na de aankomst en het welkomstwoord van onze Hoogheid zullen de vrijwilligers de Commissie bijstaan in het begeleiden van de Intocht, totdat alle deelnemers het bordes van het stadhuis gepasseerd zijn. Daarna proosten we nog even kort met zijn allen op een, hopelijk, succesvolle Intocht!
Mocht je meer willen weten of nog belangrijker, interesse hebben, mail dan naar het volgende emailadres: [email protected].

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen