Auto vliegt uit de bocht en komt tegen pand tot stilstand

Bij een eenzijdig verkeersongeval op het industrie terrein in Empel is donderdagavond een auto uit de bocht gevlogen en tegen een gevel van een bedrijfspand tot stilstand gekomen. Het ongeval gebeurde op de kruising van de Meerwijkweg en de Uilenwaard in Empel. Het ongeval gebeurde rond tien over elf in de avond.

Na het ongeval begon de auto flink te roken en kreeg de brandweer de melding dat de auto in brand stond maar dit bleek gelukkig niet het geval.

De bestuurder heeft waarschijnlijk een bocht in de Meerwijkweg ter hoogte van de Uilenwaard verkeerd ingeschat en is daardoor met zijn auto van de weg geraakt en ui de bocht gevlogen. Nadat de auto van de weg raakte kwam de bestuurder met zijn auto op een groenstrook terecht, waar een aantal betonnen paaltjes om ver werden gereden, vervolgens raakte de auto een trap bij een bedrijfspand, en kwam vervolgens tegen het bedrijfspand tot
stilstand.

De bestuurder van de auto bleef bij het ongeval ongedeerd. De auto raakte bij het ongeval waarschijnlijk totall los en werd door een bergingsbedrijf afgevoerd. Ook het pand liep door het ongeval forse schade op.

De politie heeft het ongeval in onderzoek.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan

Reacties