Brasserie & Taveerne Ons Gheluk in Heusden heeft zijn draai gevonden

Foto: Ons Gheluk

Door het Milou & Collectief heeft Brasserie & Taverne Ons Gheluk inmiddels meer dan tevreden klanten die gebruik maken van de grenzeloze gerechten.

“We maken de producten die uit allerlei landen komen allemaal zelf,” vertelt Milou de Leeuw, die eind dit jaar haar eerste lustrum haalt als eigenaar van Ons Gheluk. “Deze formule is een schot in de roos bij zowel vaste als nieuwe klanten. Zn zijn verrukt over de menukaart. Die houden we spannend, want veranderen we een paar keer per jaar. Daarbij veren we mee met de seizoenen. Denk maar aan de mosselen en de asperges.”

Het zeventiende-eeuwse pand op de Vismarkt in Heusden Vesting met prachtige muurschilderingen van de Heusdenaar Petrus van Engelen heeft drie ruimtes voor een borrel, lunch, diner, communiefeest, bruiloft, receptie vergadering of uitvaart – tot tweehonderd gasten.

De Brasserie
In een bijzondere ambiance – deze ruimte is geschikt voor een feest, eventueel met livemuziek.
De Taveerne
In een warme en intieme sfeer – deze ruimte is ideaal  voor kleine groepen voor een feest of een borrel.

De Wijnkelder
Deze ruimte nodigt uit voor kleine zakelijke besprekingen.

Valentijnsmenu
Kom op vrijdag 14 februari samen met je Valentijn voor van het speciale Valentijnsmenu. Geniet van elkaar én van het heerlijke menu die de chef-kok met liefde heeft bereid. Reserveren? Bel (0416) 66 01 01.

Vacature voor een kok
Niets is er mooier dan jouw passie voor eten en koken delen met de bezoekers van Brasserie & Taveerne Ons Gheluk.

“We zijn op zoek naar een enthousiaste kok met de nodige werkervaring”, zegt Milou. “Je hebt niet alleen passie voor het vak, maar je bent ook  flexibel en een echte teamplayer. Daarnaast heb je geen negen-tot-vijfmentaliteit en heb je oog voor detail. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse bereiding van alles wat uit de keuken komt en wat daarbij komt kijken. ”

Nieuwsgierig geworden? Kom gerust een keer op bezoek.

E [email protected]

Maandag, dinsdag en woensdag gesloten. Vanaf maart zijn wij de woensdagen weer geopend. Donderdag t/m zondag geopend vanaf 12.00 uur

Reacties