Kennisbende – Acteren doe je zó

Foto: Pixabay

Babel Den Bosch organiseert de Kennisbende, speciaal voor nieuwsgierige kinderen vanaf 8 jaar! Tijdens deze kindercolleges leer je meer over interessante onderwerpen. Vrijdag 28 februari bijt Elindo Avastia het spits af met een Kennisbende over acteren!

Leuk leren, door professionals
De Kennisbende biedt kinderen de mogelijkheid om meer te weten te komen over interessante en uiteenlopende onderwerpen. Dit jaar staan alle kennisbendes in het teken van beroepen. Vrijdag 28 februari komt acteur en musicalster Elindo Avastia vertellen over zijn werk op het grote toneel en deelt hij zijn gouden tips. Natuurlijk is er ook ruimte om vragen te stellen. Vanaf 14.00 uur ben je welkom, meld je snel aan op de website van Babel!

Ben je er deze Kennisbende niet bij, of wil je graag nóg eens komen met je vriendjes en vriendinnetjes? In iedere schoolvakantie organiseren we Kennisbendes: 29 april in Bibliotheek Vught, maandag 19 oktober in Bibliotheek Rosmalen, donderdag 22 oktober in Bibliotheek Boxtel en maandag 21 december in Bibliotheek Vught. Deze Kennisbendes zullen ook allemaal in het teken staan van beroepen.

Kennisbende | Vrijdag 28 februari | Babel nr.74 | 14.00 – 15.15 uur | Leden €5,00 niet-leden €7,50

Meer informatie: https://babel.op-shop.nl/4458/kennisbende-acteren-doe-je-zo/28-02-2020

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen