De gemeente tijdens Carnaval

Foto: Gemeente Den Bosch

Van vrijdag 21 februari tot en met dinsdag 25 februari kleurt de stad rood, wit, geel en dopen we ’s-Hertogenbosch weer om in Oeteldonk! Bezoekt u aankomende dagen onze stad? Laat u dan vooraf goed informeren.

Openingstijden
Het Stadskantoor en Perron3 zijn maandag 24 en dinsdag 25 februari gesloten. Geboorteaangifte kan digitaal via de website of op afspraak bij het geboorteloket in het Jeroen Bosch Ziekenhuis.

Kijk voor alle normale openingstijden op: www.s-hertogenbosch.nl/openingstijden

Afval
Tijdens carnaval hebben milieustation Treurenburg en de klantenservice gewijzigde openingstijden.

  • Op maandag 24 februari is milieustation Treurenburg de hele dag gesloten.
  • Dinsdag 25 februari is dit milieustation alleen ’s ochtends geopend van 8.30 tot 12.00 uur.
  • De klantenservice van de Afvalstoffendienst is op 24 en 25 februari van 8.30 tot 12.00 uur bereikbaar.
  • Het bedrijfsmilieustation is maandag 24 en dinsdag 25 februari alleen ’s ochtends geopend van 7.00 tot 12.00 uur.
  • Milieustation Rosmalen is beide dagen, zoals gewoonlijk op maandag en dinsdag, gesloten.
  • ’t Scheidpunt, ons mobiele milieustation, vindt u op haar gebruikelijke standplaats.

Op maandag 24 en dinsdag 25 februari legen we geen groene GFT-afval containers. Kijk op uw afvalkalender voor de juiste data. Voor meer informatie gaat u naar www.afvalstoffendienst.nl.

Parkeren
Bezoekt u Oeteldonk met de auto? Maak dan gebruik van de transferia in de stad. Dit is niet alleen voordelig, zo vermijdt u ook de drukke binnenstad met de auto. Of parkeer in een van de zeven parkeergarages van onze stad. Let op! Parkeergarage St. Josephstraat is tijdens carnaval niet beschikbaar voor auto’s.

Fietsenstallingen
Komt u op de fiets naar de binnenstad? Zet uw fiets dan in een van de vijf gratis fietsenstallingen. Tijdens carnaval is Parkeergarage St. Josephstraat een extra fietsenstalling. Hier staat uw fiets niet alleen droog en bewaakt, maar zo houden we ook de straten vrij voor carnavalsvierders. Voor meer informatie over de fietsenstallingen, verwijzen we u naar dit nieuwsbericht.

Wegafsluitingen
Tijdens carnaval zijn er veel activiteiten en mensen op straat. Om ervoor te zorgen dat er genoeg ruimte is voor de optochten en bezoekersaantallen nemen we een aantal verkeersmaatregelen. Bekijk de wegwerkzaamheden en omleidingen.

App Oeteldonksche Club
Wilt u weten waar de toiletten, taxi’s, EHBO en andere voorzieningen zijn? Of wilt u altijd en overal op de hoogte zijn van het laatste nieuws? Download dan de Oeteldonk app van de Oeteldonksche Club.

Apple Store (voor iPhone)

Google Play Store (voor Android)

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan

 

Reacties