Arno van den Dungen veelzijdige voorloper circulair slopen

Arno van den Dungen BV is een familieonderneming gespecialiseerd in sloopwerken, grondwerken, asbestsanering, bodemsanering, recycling en containerservice. Wij zijn een deskundige aannemer die bewust kiest voor duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Asbestsanering vraagt om een grondige en veilige aanpak door een gecertificeerd bedrijf. Wij bieden u, als landelijk opererend bedrijf, de zekerheid van zorgvuldige asbestverwijdering door deskundige en goed opgeleide medewerkers.

Voor bodemsanering zijn wij gecertificeerd en erkend volgens de beoordelingsrichtlijn BRL SIKB 7000. We beschikken over eigen materiaal en voorzieningen om diverse soorten bodemsaneringen geheel zelfstandig uitvoeren.

Onze sloopprojecten bestaan o.a. uit het slopen van woningen, fabriekscomplexen, scholen, stallen en andersoortige gebouwen. Deze gebouwen worden, met behulp van eigen materieel en personeel, selectief gesloopt. Dat wil zeggen dat de vrijkomende materialen reeds op locatie worden gescheiden.

Het puin kan eventueel ter plaatse met een mobiele puinbreker worden gebroken, zodat het bij de bouw een alternatief kan bieden voor dure en schaarse grondstoffen. De overige (her)bruikbare materialen uit de sloop worden naar onze bouwmaterialen- en houthandel in Haarsteeg gebracht. Het hout wordt daar o.a. gezaagd en/of geschaafd tot balken en vloerdelen.

Naast gebruikte materialen verkopen wij in onze houthandel Doe-het-Zelf zaak ook nieuwe bouwmaterialen. Op onze website www.arnovddungen.nl kunt u een selectie uit ons aanbod vinden. Vanzelfsprekend bent  u ook van harte welkom in onze winkel aan de Oude Haven 31 te Haarsteeg.

Niet (direct) herbruikbare materialen van de sloopprojecten worden naar sorteer- of bewerkingsinrichtingen gebracht. Arno van den Dungen BV beschikt bovendien over een eigen sorteerinrichting, c.q. milieustraat aan de Lambertusstraat 11a in Hedikhuizen.

Wat bij veel mensen niet bekend is, is dat u hier ook als particulier uw afval kunt aanleveren. U hoeft het afval niet zelf te sorteren en hoeft het dus maar op één locatie te storten. Het sorteren doen wij voor u! Zowel onze winkel in Haarsteeg als onze milieustraat in Hedikhuizen zijn bovendien elke zaterdag, van 08.00 tot 13.30 uur, geopend.

Tenslotte verhuren we diverse soorten en maten containers voor verschillende soorten afval. Deze containers plaatsen we voor een vaste prijs bij u aan huis of bedrijf. Vervolgens halen we deze op afspraak weer op en zorgen we ervoor dat het afval op een milieuvriendelijke manier gerecycled wordt. De containers kunt u bestellen op onze website www.arnovddungen.nl.

Arno van den Dungen                                                             
Lambertusstraat 11a                                                               
5257 NB  Hedikhuizen                                                                

Telefoon 0416 – 660636                                              

Email
[email protected]                           
Maandag t/m vrijdag 07.00 – 17:00 uur                          
Zaterdag 08.00 – 13.30 uur   

Houthandel / Doe Het Zelf Arno v.d. Dungen
Oude Haven 31
5254 KB  Haarsteeg
Telefoon 073 – 5112630
Email  [email protected]
Maandag t/m vrijdag 08.00 – 18:30 uur
Zaterdag 08.00 – 13.30 uur

Reacties