Carnaval bij Babel

Foto: Pixabay

Zondag is het zover! De prins komt aan op Oeteldonk Centraol. De voorfeesten zijn al aan de gang en vanaf vrijdag 21 februari kunt je bij Babel terecht voor een leuk Oeteldonks feestje. Gedurende heel de carnaval is Babel nr. 74 hét podium voor de clubkes. Bij ons kent gezelligheid geen tijd, maar vooral geen leeftijd! Zoals altijd kun je je hart ophalen met echte Oeteldonkse muziek én kunnen de kinderen lekker spelen.

vrijdag 21 februari: Bontenaovond
Om het Oeteldonkse carnaval alvast goed in te luiden is er op de vrijdag vóór carnaval vanaf 21.11 uur een echte ouderwets gezellige Bontenaovond. Onder begeleiding van presentator en plaatjesdraaier Johan kan en mag bijna alles.

zaterdag 22 februari: Oeteldonks Keindervertier
We gaan om 13.11 uur van start. Om het klein grut gezellig en toch een bietje leerzaam bezig te houden, hebben we heuse Hollandse spelletjes in huis. Met een spelletjeskaart een rondje maken en als beloning een mooi prijsje meenemen is altijd fijn! De ouwelui kunnen onbezorgd een drankje drinken, want wij passen goed op de keinder.

zondag 23 t/m dinsdag 25 februari: Carnaval
Vier carnaval met de hele familie bij Babel. Kinderen kunnen lekker spelen en ouders kunnen genieten van Oeteldonkse muziek en een biertje.

Embleem
Wil je er helemaal bij horen haal dan het Oeteldonkse embleem van Babel van 2020. Voor €5,- kun je het embleem bij de bar op nr. 74 halen.

lees meer >


Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief.
KLIK HIER en meld je aan

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen